تصفیه خاک
- اسیدیته: مقدار یون هیدروژن موجود در آب.
- قلیایی بودن: اصطلاح قلیایی بودن به وجود یون های هیدروکسید، کربنات و بی کربنات در آب اطلاق می شود.
- قلیایی بودن: اصطلاح قلیایی بودن به وجود یون های هیدروکسید، کربنات و بی کربنات در آب اطلاق می شود.
- تصویه آب برای درخت پسته
- کاتیون ها و آنیون ها: نمک های محلول در آب کاملاً یونیزه می شوند، مثلاً سولفات کلسیم به صورت یون های کلسیم و سولفات وجود خواهد داشت.
- یون های مثبت را کاتیون و یون های منفی را آنیون می نامند.
- سختی: این اصطلاح از ناتوانی آب های خاصی در کف کردن صابون به دلیل وجود ترکیبات کلسیم و منیزیم که صابون را رسوب می دهند، نشات می گیرد.
- وجود این ترکیبات در آب باعث رسوب رسوب در بویلرها می شود. سختی را میتوان موقتی (کربنات) به دلیل وجود بی کربناتهای کلسیم و منیزیم که با جوشاندن آب حذف میشوند، یا دائمی (غیر کربنات) ناشی از سولفاتها، کلریدها و نیتراتهای کلسیم و منیزیم موجود در آب نامید.
- پ هاشPH: مقیاسی از 0 تا 14 که برای تعیین اسیدیته (PH < 7) یا قلیاییت (PH > 7) محلول ابداع شده است. آب خنثی دارای PH=7
- ذرات جامدمعلق: ذرات جامد نامحلول هستند که به کدورت و رنگ آمیزی آب کمک می کنند. میزان ذرات جامد معلق را می توان با کدورت سنج اندازه گیری کرد.
- ذرات جامد محلول TDS: یک اصطلاح خود توضیحی که به مقدار کل خاک محلول موجود در آب اشاره دارد. معمولاً با ضرب رسانایی آب (EC) با ضریب تبدیل مناسب تخمین زده می شود.

جدول یونیزه خاک
✍️هرم سلامت خاک چیست؟
گیاهان سرشار، سرزنده و سالم از خاک سالم – ارگانیک، زنده و عاری از مواد شیمیایی سمی یا کود به دست می آیند.
اما چگونه می توان سلامت خاک موجود خود را تعیین کرد و چگونه آن را بهبود بخشید تا تلاش های رشد خود را به حداکثر برسانید؟
ما هرم سلامت خاک را برای سادهسازی این فرآیند توسعه دادهایم. این مطلب بر سه جنبه مهم سلامت خاک تمرکز دارد: ترکیب خاک ، مواد مغذی خاک و میکروبیولوژی خاک.