آدرس :بویین زهرا روستای خونان فروشگاه کدخدا

خواص پسته وافزایش کلسترول خوب خون

یک مطالعه در سال 2020 نشان می دهد که پاسخ مثبت

است.محققان دریافتند گروهی از افراد دارای اضافه وزن یا

چاقی که هر روز یک وعده پسته می‌خوردند نسبت به افرادی

که پسته نمی‌خوردند، شاخص توده بدنی و دور کمر کمتری

داشتند.

آنها همچنین دریافتند که گروهی که پسته می‌خوردند، تغییرات

سالمی در انتخاب‌های غذایی خود ایجاد کردند، به طور کلی

فیبر رژیم غذایی را افزایش دادند و مصرف قند و غذاهای

پرچرب را کاهش دادند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که محققان معتقد بودند

این نتایج به این دلیل است که مصرف پسته به معنای افزایش

مصرف فیبر غذایی و کاهش مصرف شیرینی است.

آیا پسته چاق کننده است؟

اگرچه پسته سرشار از چربی و کالری است، اما چربی موجود

در آن چربی تک غیراشباع است. این نوع چربی می تواند به

کاهش لیپوپروتئین های با چگالی کم ال دی ال یا کلسترول بد

کمک کند و خطر سکته مغزی را کاهش دهد

منبع معتبر انجمن قلب آمریکا می گوید که اکثر چربی های

موجود در رژیم غذایی افراد باید از چربی های تک غیراشباع

باشد تا خطر مشکلات قلبی عروقی کاهش یابد. مصرف متعادل

پسته نباید بر وزن فرد تأثیر بگذارد.

یکی از راه‌های تعدیل مصرف پسته، خرید نوع پوسته‌دار آن

است. این می تواند به کاهش سرعت مصرف کمک کند و به

فرد این امکان را می دهد که بفهمد چه زمانی سیر شده است و خطر خوردن بیش از حد را کاهش می دهد.

بسیاری از مطالعات بر روی پسته و چربی خون با جایگزینی

بخشی از کالری رژیم غذایی با پسته انجام می شود. تا 67

درصد از این مطالعات کاهش کلسترول تام و ال دی ال (بد)

و افزایش کلسترول اچ دی ال (خوب) را نشان داده اند .

آیا پسته برای شما مفید است؟

پسته یک افزودنی مغذی به رژیم غذایی شماست. آنها از 20٪

پروتئین تشکیل شده اند که نسبت کالری به پروتئین بسیار

بالاتر از اکثر آجیل ها است. این پروتئین می تواند به شما

احساس سیری طولانی تری بدهد و به شما در مدیریت وزن

کمک کند.پسته همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است

که بعد از گردو و اسپند دوم است. آنتی اکسیدان ها به مبارزه

با رادیکال های آزاد کمک می کنند، که ترکیباتی در بدن شما

هستند که می توانند به سلول ها، پروتئین ها و دی اِن اِی آسیب

برسانند و باعث پیری زودرس و همچنین بیماری هایی مانند

سرطان، دیابت و بیماری قلبی می شوند.

پسته منبع خوبی از اسیدهای چرب غیراشباع و پتاسیم است.

هر دو دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند

پسته نیز مانند سایر آجیل ها جزء اصلی رژیم غذایی مدیترانه

ای است که با سلامت کلی در درازمدت مرتبط است.

فواید پسته
تحقیقات چندین فواید ممکن برای سلامتی این آجیل های

خوشمزه را پیدا کرده است، از جمله:

ترویج باکتری های سالم روده

پسته سرشار از فیبر است که می تواند به عنوان یک پری

بیوتیک یا غذایی که توسط باکتری های خوب روده شما هضم

می شود و به رشد آنها کمک می کند عمل کند. سپس باکتری

های روده شما قادر به تخمیر فیبر و تبدیل آن به اسیدهای

چرب با زنجیره کوتاه هستند که به کاهش خطر ابتلا به

سرطان، بیماری قلبی و اختلالات گوارشی کمک می کند.

کاهش فشار خون و سطح کلسترول

نشان داده شده است که پسته اثرات کاهش دهنده کلسترول دارد.

این آجیل دارای فیبر و مقادیر زیادی چربی های اشباع نشده و

تک غیر اشباع است که همگی با سطح کلسترول سالم و کاهش

خطر بیماری قلبی مرتبط هستند. و تحقیقات نشان می دهد که

خوردن پسته – به ویژه در مقایسه با خوردن سایر آجیل ها –

باعث کاهش فشار خون می شود

سطح قند خون سالم

پسته دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که

خوردن آن باعث افزایش شدید قند خون نمی شود. آنها همچنین

دارای آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی هستند که

همگی از سطح قند خون سالم حمایت می کنند.